Hakkında

Yaklaşık 15 sene Medya satın alma ve Planlama sektöründe çok uluslu şirketler ile çalıştıktan sonra kendi tutkum olan gezi ve seyahate yönelerek Gezimanya.com’u kurdum.

1997 – 1999 İstanbul Üniversitesi Piyasa Araştırmaları ve Reklamcılık, 1999 – 2000 İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakultesi Antropoloji ve 2000 – 2004 Marmara Üniversitesi İletişim Fakultesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim gördüm.

İş hayatına ilk olarak Milliyet Gazetesi Reklam Departmanında başladım. Ardından Universal McCann ve Lotus Medya’da Stratejik Planlama Uzmanı,  Veritas Media’da Medya Planlama ve Satınalma Direktörü, Access Media’da Genel Müdür Yardımcısı ve Mindshare’de Direktör olarak devam ettim. Ve bir noktada bu kariyerime son verdim. 17 Temmuz 2012’de kurumsal hayata veda ettim.

Internette ilk site deneyim elbette Gezimanya.com değildi. 2009 Aralık ayında http://www.bitenasklarmuzesi.com isimli siteyi hayata geçirdim. Şu an çok aktif ilgilenemesem de halen yayında.

Gezi ve seyahat üzerine tamamen özgün içerik ile oluşturulmuş olan Gezimanya.com’u ise uzun süreli düşüncelerden sonra 2011 Temmuz’da yayına aldıkm. Şu an küçük bir ekip ile birlikte halen editörlüğünü ve yönetimini sürdürüyorum. Aynı zamanda Gezimanya bie Turizm acentası olduğundan gezi faaliyetlerini de sürdürüyorum.

Gezimanya.com’u kurmadan önce projenin alt yapı çalışması olarak Fotoğrafevi’nde fotoğrafçılık eğitimi, Özel Photoshop Eğitimi, Dialog’da Doğru ve Etkili Konuşma eğitimi ile Oyunculuk eğitimi, Cervantes’te İspanyolca eğitimi, Digital Film Academi’de Senaryo Yazım Teknikleri ve Dijital Film Yapımcılığı eğitimleri aldım.

Şu ana kadar yaklaşık 88 ülkede bulunma fırsatım oldu. Bu ülkeler arasında Hollanda, Almanya, Fransa, İtalya, Avusturya, Hırvatistan, Bosna-Hersek, Yunan Adaları, Monaco, Vatikan, İspanya, Çekoslavakya, Ürdün, Srilanka, Tayland, Mısır, Tunus, Peru, Bolivya, Güney Afrika, Macaristan, Letonya, Litvanya, Slovenya, Slovakya, Ukrayna, Belarus, Polonya, Sicilya, Kamboçya, Vietnam, Endonezya, Hindistan, Nepal, Maldivler, BAE, Karadağ, Arnavutluk, Belçika, Lüksemburg, Yunanistan, Tibet, Bhutan, Sıkkım, Katar, Bahreyn, Suriye, Lübnan, ABD, Alaska, Danimarka, Norveç, İsveç, İsviçre, Kuzey Kıbrıs, Rusya, İzlanda, Faroe Adaları, Venezuela, Ecuador, Kolombiya, Lihtenştayn, Kenya, Tanzanya  İzlanda, Faroe Adalari, Honduras, Nikaragua, El salvador, Costa Rika, Belize, Panama, Guatemala, Macau, Çin Halk Cumhuriyeti, Hong Kong, Venezuela, Ekvador, Kolombiya, Filipinler, Malta vb… bulunmaktadır.

Günümüzde hem sitenin yönetimini hem Gezimanya Turizm acentasının gelişmesi ile uğraşıyorum. Zaman zaman Akşam Gazetesi, The Gate, Neredekal, gibi pek çok yayında da yazılar yazıyorum.

Gezimanya gezi yazarlarını ve bloggerları bir araya toplayan bir platform olduğundan artık ben de kendi blogumu açayım dedim. Bu blogda benim sadece gezi yazılarımı değil (Gezi yazılarımın tamamı gezimanya.com’da), hobilerimi, gastronomi konusundaki sonradan gurmeliğimi, kafamı attıranları ve beni gülümsetenleri bulacaksınız.

Alınan her karar bir seyahattir. Aldığınız her kararda İYİ YOLCULUKLAR:)

Yorum bırakın